Óriási tapasztalattal és több éves alkotói múlttal állunk megrendelőink rendelkezésre, csapatépítő, céges vacsora, avagy karácsonyi rendezvények alkalmával. Mindegy milyen alkalommal rendeli meg szolgáltatásunkat nem éri csalódás. Legyen az kreatív festés, mozaikozás, dekupázsolás, vagy bámilyen néhány órás közös munka, lebonyolítjuk Budapesten és Szentendre vonzáskörzetében.

Több fős oktatói csapatunk megmutatja a technikát Önnek és csapatának csak a helyszínt és a létszámot kell biztosítania.

Többször volt alkalmunk, gyógyszereket gyártó cég, vagy szállodai dolgozók karácsonyi buliján kreatívan együtt dolgozni, aminek a végén egymást ajándékozták meg az ünnepek alkalmával a résztvevők. Ezért aztán, legyen akár céges buli, akár adventi, évfordulós, vagy kitüntetési rendezvény, esetleg egy baráti összejövetel, vagy lány/legény búcsú, tökéletes választás lehet mindazoknak, akik szeretnétek feledhetetlen élményekkel és tárgyakkal gazdagodni.

Miután minden rendezvény egyedi helyszínű, létszámú és életkorú és igényű kérjen ajánlatot levélben az alábbi elérhetőségen.

Érdeklődjön!