MASZATART
GyerekArt
FelnőttArt
Magánart
KözösArt
Mozaikozz
Csináld magad

MASZATART
(2-3 éveseknek)

MINIART
(4-5 éveseknek)

Maszatolóra hívünk minden pici alkotókedvű gyereket 2,5-5 éves korig, családias csoportunkba. Várunk minden olyan gyermeket, aki a kreativitás terén fejlesztendőnek mutatkozik, hisz a finom motorikát csiszolni kell.

A foglalkozásokon a kicsik megtapasztalhatják a szabad alkotás örömét, a festékek fröcskölésével, folyatásával, spriccelésével a kezük-lábuk kreatív használatát, az anyagok és eszközök széles felhasználási lehetőségét.


A tanévben csütörtökönként és péntekenként minden héten 16-17:00 óráig tartjuk a foglalkozást.

Ár: 2500 ft/1 óra/fő anyaggal együtt

Érdeklődjön!

GYEREKART

Gyerek fejlesztő
művészeti foglalkozások

Felfedező programra várjuk a gyerekeket az absztrakt festészet világába, ahol megtanítjuk örömmel játékosan festeni, hengerrel, szivaccsal, ecsettel, ronggyal… Folyatjuk, spricceljük, nyomjuk, öntjük a festékeket. A kreatív alkotás anyagait is felhasználjuk, struktúrokat, pasztákat, kenő anyagokat, transzfer papírokat, stencileket bátran a képzelőerőnkre támaszkodva.

Mindemellett megmutatjuk az ecsethasználat alapjait, a színhasználatot és a kompozíció elveivel is megismerkednek a gyerekek. Az alkotások létrehozásához nemcsak nagyobb méretű vásznat, farostot biztosítunk, hanem egyéb használati dekorációs tárgyakat, dobozt, palackot, tároló edényeket is.


A gyerek csoport foglalkozását minden hónap második és negyedik szombatján tartjuk 10-13:00 óráig /6-12 éves kor/

A szombati foglalkozás díja anyaggal, ebéddel együtt 10.000 Ft / 3 óra

Érdeklődjön!

FELNŐTTART

Érdekel az absztrakt festészet? Vonz a festészet világ?

Szeretnéd megismerni vagy tudásodat elmélyíteni a kreatív festészet anyagaival és felhasználásuk lehetőségével?

Saját egyéniségednek megfelelő alkotást szeretnél hazavinni?

….akkor itt a helyed, akár kezdő vagy tapasztaltabb festő vagy. Nálunk nem egyen képet festesz. Minden alkalommal a neked leginkább tetsző technikával dolgozhatsz. Számtalan festmény közül választhatsz inspirációként. Biztos lehetsz abban, hogy kreativitásod szárnyakra kap, melyhez minden segítséget megkapsz.

Ha személyre szabott oktatást szeretnél, kiteljesedésre vágysz, saját tempódban szeretnél alkotni, akkor gyere, szeretettel várlak.

Többnyire akril festékkel, pasztákkal, struktúrokkal dolgozunk, melyekkel érdekes textúrákat, felületeket hozunk létre. Biztosítunk sokféle felületválasztási lehetőséget, melyekre hengerrel, szivaccsal, ronggyal, ecsettel, festőkéssel, nyomdával hordhatod fel a festéket.

A helyszín barátságos családias környezet, igazi műterem. Ha csak egyszer is besétálsz ide, nincs visszaút, a helyszín és a hangulat magával ragad. 🙂


Tematikus festészeti workshop 2 órában – Minden héten csütörtökön 18-20:00 óráig 

Ár: 6500 ft/2 óra /fő/ alkalom


Kreatív festészeti workshop 3 órában – Minden hónap második és negyedik vasárnapján 9-12:00 óráig 

Ár: 10.000 ft/ 3 óra /fő/alkalom


Fontos tudnivaló, hogy bármelyik kurzus is kelti is fel az érdeklődésedet, egyikhez sem szükséges semmilyen előképzettség, vagy kézügyesség. Mi csak technikát tanítunk, Te teszed hozzá a saját képi világodat. Bárkiből lehet művész és bármiből lehet művészi alkotás, ezután már csak azt kell tudni, hogyan készül?

Érdeklődjön!

PÁROS FESTÉS

Szeretnél pároddal, vagy barátnőddel közös programot és közben kreatív energiáitokat közösen megélni?

Szeretnél új dolgokat tanulni, alkotni és egy közös képpel együtt hazamenni?

Élményajándékot szeretnél adni, melyet veled töltenek el?

…akkor lepd meg kedvesed, barátod egy csodás programmal és gyertek festeni hozzánk.

Nálunk kreatív technikákkal a szabad alkotás örömével készíthetd el a festményedet. Semmilyen előképzettségre nincs szükség. Biztosítunk sokféle felületválasztási lehetőséget. Megmutatjuk, hogy ronggyal, hengerrel, festőkéssel, ecsettel, fröcsköléssel, folyatással a színek használatával hogyan készthetsz absztrakt alkotást.


 Egyéni időpontban egyeztetéssel ( 3 órában )

Érdeklődjön!

EGYÉNI FESTÉSZETI WORKSHOP

Van egy ötleted, de kellene egy kis segítség a megvalósításhoz? Hozd az ötleted és bújj bele egy kis időre a festő bőrébe. biztosítjuk a helyszínt az anyagokat, eszközöket és a meglévő szakmai tudásunkat.


Önműhely időpont egyeztetéssel 2 órában vagy minden pénteken 10-12:00 és 14-16:00 óra között

Ár: 10.000 ft/ 2 óra / fő/ alkalom

Érdeklődjön!

KÖZÖSART

Közkívánatra idén először indítjuk a gyerek-szülő foglalkozást, melyre az előző tanítási évben nagy igény volt. Lehetőség lesz a foglalkozás keretein belül arra, hogy a gyerek és szülő együtt hozzon létre, kvázi teremtsen egy csodás maradandó festményt, egyéb alkotást, tárgyat, vagy akár külön-külön is fejleszthetik önmagukat és kreativitásukat.

A foglalkozások lehetőséget adnak arra, hogy képek, lakásdekorációk, kreatív tárgyak készüljenek üvegtechnikákkal, vagy kortárs festészeti megoldásokkal.


Anya-lánya / apa-fia foglalkozások – minden hónap második és negyedik vasárnap 9-12 óráig, 3 órában közvetlenül a gyerek fejlesztő foglalkozások után.


Ár: 10.000 ft/ 3 óra /fő/alkalom

Érdeklődjön!

MOZAIKOZZ WORKSHOP

Szeretnél lakberendezési tárgyakat különleges technikával egyedivé tenni, használt tárgyakat felújítani, beöltöztetni mozaikkal?

Érdekel a mozaikozás technikája?

…akkor gyere és ismerkedj meg a mozaikozáshoz használható anyagok széles körével, üveg, csempe, kerámia, kő, gyöngy….

Tanuld meg az üvegvágás technikáját és sajátítsd el a mozaikozáshoz szükséges szerszámok használatát!

Valósítsd meg a mozaikba álmodott elképzelésed!

Nemcsak tálakat, dobozokat, kisbútort, lámpaburát, palackot mozaikozhatsz, hanem képalkotásban is gondolkodhatsz.

Minden anyagot, eszközt biztosítunk jó hangulattal, vendéglátással.


Minden hónap első és harmadik szombatján 14-17:00 óráig ( 3 órában )


Ár: 10.000 ft/ 3 óra /fő/ alkalom + anyagköltség egyéni igény szerint

Érdeklődjön!

DIY / CSINÁLD MAGAD WORKSHOP

Fel akarod ismerni a benned rejlő képességeket, de nincs műhelyed, nem tudod milyen anyagot használj és hol szerezd be, hogy megvalósítsd az ötletedet?

Ha nincs ötleted, de saját készítésű egyedi dekorációs tárggyal szeretnéd díszíteni otthonod, esetleg te általad kreált ajándékkal szeretnéd megajándékozni ismerősödet?

Itt a helyed szeretettel várlak. Alkotóházunk olyan hely, ahol minden együtt megtalálható.

Meríts ötletet a nálunk fellelhető számtalan inspirációs alkotásból, vagy ha neked van ölteted, hozd magaddal és megvalósítjuk.


Minden hónap második és negyedik szombatján( 3 órában )


Ár: 10.000 ft/fő/ alkalom

Érdeklődjön!