Nyári gyerektáborok
Nyári felnőtt táborok

NYÁRI NAPKÖZIS MŰVÉSZTECHNIKAI TÁBOR GYEREKEKNEK

“Minden gyerek művésznek születik. A nehéz az, hogy azok is maradjunk miközben felnövünk.”

Családi környezetben a Bükkös-pataknál, 20 éves tapasztalattal, művészpedagógus vezetésével!

A gyerekek a művészfoglalkozások keretében megtanulnak bánni az akril-,olaj-,textilfestékkel, megismerhetik és kipróbálhatják a nyomatok, vésetek készítésének technikáját, a spriccelést, festékfolyatást,-fújás,-kaparást,-lazúrozást, batikolást, valamint az alapozási technikákat. A tábor keretében megismerkedhetnek az üvegművészet csodáival az üvegfestés, üvegmozaik, üvegplasztika készítés, gravírozás, csiszolás, vágás keretében. Délutáni programjaink keretében játékok kíséretében pataktúrákat szervezünk, vagy akár süteményt sütünk, műtermeket látogatunk.

Nem csak megmutatjuk a technikákat, hanem hagyjuk, hogy a gyerekek kipróbálják őket és a kreativitáson keresztül fejlesszék személyiségüket akár 5 éves koruktól kezdve!


A táborban minden gyerek részt vehet, aki elérte az 5 éves kort, de még nincs 12 éves. A 12 évnél idősebb gyerekeknek külön tartunk tábort a felnőttekkel együtt, melyről feljebb bővebben lehet olvasni.

Ár tartalmazza: napi háromszori étkezést, meleg étellel, és az anyaghasználatot egy főre.

Ár: 39.500 Ft / 5 nap (Naponta 8-16 óráig)


Érdeklődjön!
Gyerek táborok (5-12 éves korig)
2020. július 20 – 24.
2020. július 27 – 31.
2020. augusztus 03 – 07.
2020. augusztus 10- 14.

NYÁRI TÁBOR FELNŐTTEKNEK

Technikák, melyeket a tábor ideje alatt meg lehet tanulni:

NYÁRI ÜVEGMŰVÉSZETI KURZUS

Minden évben a nyár elején tartok üvegművészeti kurzusokat az arra érdeklődőknek.

Az 5 nap alatt meg tanulhatod használni az üveges szerszámokat (csiszolót, pattintót, zak- zak ollót, üvegvágót). Művész üvegekből alkothatsz üvegképet, melyekbe a képalkotás rendje szerint különleges anyagokat is beépíthetsz (bizsukat, parfümös üveget stb.). A tükör díszítését is megtanulhatod. Tükör burkolattal kollekciókat hozhatsz létre. Elsajátíthatod az épített üvegszobrok, plasztikák, térkompozíciók technikáit.

Az üvegművészeti kurzosokon az alábbi technikák elsajátítására van lehetőség:

ÜVEGMOZAIK: Alkothatsz 50X50 cm-es üvegmozaik képet is akár, önmagában színezett művészüvegből. megtanulhatsz üveget vágni, zak-zakolni, üveget csiszolni. Ha ügyes vagy, akkor üvegtálat, tálcát, dobozt is berakhatsz üvegmozaikkal.

ÜVEGFESTÉS: Lámpát, üvegképet, tükröt festhetsz a saját képi látásmódoddal, motívumaiddal, szimbólumaiddal. A tervezés után kontúrozzuk az elképzelésed, majd kifestjük. Megtanulhatod a színkeverést, festékfolyatást és dekor anyagok kreatív felhasználását az alkotásaidban (füstfólia, üvegkavics, flitterek stb.).

ÜVEGPLASZTIKA: Speciális üvegdarabokból térben építhetsz fel lámpát, mécsest és térkompozíciót.


NYÁRI FESTÉSZETI KURZUS

Az 5 napos kurzuson lehetőséged van elsajátítanod a modern festészeti technikákat (lásd: hétvégi festészeti kurzusok) Igényeid szerint nemcsak vászonra dolgozhatsz, hanem kőinstallációkra és olyan tárgyakra is (lámpa, bútor, láda, kuka) amit a kreativitásod és a tanult technikák alkalmazásával a saját enteriőr csodája is lehet.

Az anyagokat hozhatod te is. Szállás megoldható.


Ár: 36.000 Ft / 3 nap (Naponta 8-16 óráig)

A díj tartalmazza a háromszori étkezést és teljes anyaghasználatot a tábor idejére.

Érdeklődjön!
Tini/Felnőtt táborok (13 éves kortól)
2019. augusztus 21-23.