NYÁRI NAPKÖZIS MŰVÉSZTECHNIKAI TÁBOR GYEREKEKNEK

„Minden gyerek művésznek születik. A nehéz az, hogy azok is maradjunk miközben felnövünk.”

Családi környezetben Szentendrén a Bükkös-pataknál – Kovács László utca 75-ben – 20 éves tapasztalattal, művészpedagógus vezetésével!

A gyerekek a művészfoglalkozások keretében megtanulnak bánni az akril-,olaj-,textilfestékkel, megismerhetik és kipróbálhatják a nyomatok, vésetek készítésének technikáját, a spriccelést, festékfolyatást,-fújás,-kaparást,-lazúrozást, batikolást, valamint az alapozási technikákat. A tábor keretében megismerkedhetnek az üvegművészet csodáival az üvegfestés, üvegmozaik, üvegplasztika készítés, gravírozás, csiszolás, vágás keretében. Délutáni programjaink keretében játékok kíséretében pataktúrákat szervezünk, vagy akár süteményt sütünk, műtermeket látogatunk.

5 nap, 5 téma

A lényeg: az alkotás, a kísérletezés

Gyere próbáld ki magad, érezd jól magad!

Nem csak megmutatjuk a technikákat, hanem hagyjuk, hogy a gyerekek kipróbálják őket és a kreativitáson keresztül fejlesszék személyiségüket akár 5 éves koruktól kezdve!


A táborban mindenki részt vehet, aki elérte az 5 éves kort, felső korhatár 18 év. A 12 évnél idősebbeknek külön helyiséget és foglalkozás vezetést biztosítunk a meghirdetett turnusokban.

Ár tartalmazza: napi 4x étkezést, és a különleges anyagok költségét.

Ár: 54.000 Ft / 5 nap (Naponta 8-16 óráig)


Érdeklődjön!
Művészeti nyári tábor turnusai
2024. július 01 – július 05.
2024. július 08 – július 12.
2024. július 15 – július 19.
2024. július 29 – augusztus 02.
2024. augusztus 05 – augusztus 09.

NYÁRI TÁBOR 12 ÉVES KORTÓL

Idén nem szervezünk külön 12 éves kortól turnust. A meghirdetett időpontokban csatlakozni lehet a turnusokhoz, külön helyiséget és foglalkozás vezetést biztosítunk a jelentkezőknek.

Érdeklődjön!